Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För fåglarna

när dagen gått sönder
finns ingen plats
inte ens skuggorna vill
men jag kan
i kajans blick
brinner en låga




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-02 15:37



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Kajan är speciell bland kråkfåglar - det är dess intelligens som återspeglas i dess ögas låga... plus något mer, något outgrundligt.

Lysande, vännen!
2009-06-03

  Gunnel André VIP
...och så även i den mörkaste natt...för den som trotsigt öppnar ögonen
2009-06-02

  Ulf Lagerholm
denna lilla glimmande sten vill jag uppmärksamma, kråkfåglar ja, där har vi något att stanna upp inför, jag respekterar dem litt extra bland djuren, som vore de goda magistrar, fjädersmyckade orakel
2009-06-02

    ej medlem längre
japp. kalas helt enkelt.
2009-06-02

  Tricia Johansson
Dagarna kanske inte behöver gå sönder? :)
2009-06-02

  Suzy med punkterna
När dagen gått sönder............känns och stannar kvar
2009-06-02

  Måna N. Berger
I kajans blick brinner ljus!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren