Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett brev på posten

Trodde det var över
Trodde du hade slutat

Men så en dag så kom det plötsligt
Som ett brev på posten

Blev så rädd, så orolig
Kan man lita på någon

Eller måste man hålla sig till sig själv igen?
Trodde faktiskt det var lugnt nu

Men det kom som ett brev på posten..
Vill inte vara rädd

Vill leva livet..




Fri vers av Mikaela<3
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3