Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Allt du söker efter


Allt du söker efter

är vänlighet och kärlek

Det är vad jag tror att människan söker

efter




Fri vers av Sareo
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-03 10:08



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Vi gjorde nog det enda rätta

Om vi varandra gav endast detta
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo