Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammanstrålning

det är alltid du som skapar livet
men vem skänker dig livskraft?
du tror att regnet ska spola bort dig,
det enda som spolas bort är
dina drömmar

vänd upp dina handleder
känn kylans kårar;
vad är regndroppar
vad är tårar?

du har vänt världen ryggen
dina fötter står inte längre ankrade vid marken
du hoppas att regnet ska spola bort dig,
det enda som spolas bort är
den du brukade vara


säg mig
ty jag undrar än;
vad är regndroppar
vad är tårar,
min vän?




Fri vers av soulmate_
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 12:07



Bookmark and Share


  staff
jag känner igen mig på något sätt... och
jag vill tillägna dig din egen text.
"du tror att regnet ska spola bort dig,
det enda som spolas bort är
dina drömmar" - vi hittar alltid nya drömmar älskade!
bra text, bra flyt, bra budskap!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_