Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske försvinner föralltid ibland. kanske har det gjort det för oss.


vet inte längre

och det kommer aldrig att bli
som det var förut det
vet jag
redan nu

men kanske kan det ändå bli
underbart på något annat sätt
för underbart
kan vara olika
annorlunda

fast ändå
ibland känns det nog som att det är
alldeles för sent inte
i tid alldeles
borta

och även om jag
älskar dig så mycket så
vet jag inte längre
om föralltid finns för oss




Fri vers av Patetpoet
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet