Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå

jag smekte ärren
de bleka
evigt värkande
på en bebis ben

hans mjuka
där elektriciteten bränt in

jag kan inte ljuga
om känslorna

ge mig en bazooka


hur ska det någonsin
kunna bli fred




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 17:23



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
genom smekning ja, genom bazookas nej
2009-06-03

  Måna N. Berger
Fan Carola. jag tappar orden. Dina senaste dikter här är så otroligt starka, så skärande genom lögnerna om världen. Hur ska det någonsin kunna bli fred?
2009-06-03

  Suzy med punkterna
ja hur ska det någonsin kunna bli...............mycket tänkvärt
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren