Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spritens verkan (limerick)

en stelbent polis ifrån Tumba
fick smaka på drinken lumumba
sen smidig och stolt
så slog han en volt
och dansade därpå en rumba




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 582 gånger
Publicerad 2005-09-24 23:27



Bookmark and Share


  Smultris
Jag bor ju i tumba... *Ler brett*

Får nog hålla utkik efter den dansande polisen ;-)
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP