Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är rått och kliit under ullen



Ligger här under
en yllefilt
fuktig klibbig och
kall
jag tränar mig
stenhårt
i att må dåligt
missnöjd petig
med allt

men det är lönlöst
och omöjligt att
inte generat kika
ut
tvärarg är en sak
men att ligga och
sura en hel
natt ...
nej det passar
mig inte alls

jag kastar av mig
min surfilt
glider ner i min
fåtölj
ler så glatt och
förnöjt
tänk vad det är
härligt att leva.





Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real