Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret och ljusets möte i mig

Måttet vi sätter på vår tillvaro

Milliliter av ögonblick
Hav av allt

Rusar in och ut ur halva stunder

Tiden rycker till

och greppet lossnar

Jag är friheten du söker

och saknaden du inte klarar av

Jag är mörkret
och ljusets
möte i dig






Fri vers av Hanna Wallén
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-03 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén