Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man


Principe azzurro


Din tigerkropp
är stark men smidig.

Tjurskallen hård
fast pålitlig.

Ditt alvliknande ansikte
är vackert som en prins.

Jag är stolt över att du valt mig,
att du finner mig värdig.

Efter 11 år ryser jag fortfarande
när dina händer rör vid mig.

Men mest av allt
är det när vi ständigt
säger samma ord
vid exakt samma tidpunkt
som jag känner att detta var menat.

Du är outgrunnelig,
en ensamvarg egentligen,
men av någon anledning
tål du mig, litar på mig.

Du sa engång att jag
var som en superpuma.

Du har alltid varit min drömprins.




Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 23:26



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Ehm, denna dikt påminner mig om dansband.. blev inte riktigt som jag tänkt mig.
2010-07-18

  Christine Sabel
Grattis till honom! Känner igen...
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman