Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en prinsessa ska tillhöra någon som är mer än bara ben

hon skrattar så vackert
inte alls som diamanter mot marmor
- jag behöver inte andras sagor -
utan som ett litet föl
med stora, mörka ögon
- hon är min saga, en sann saga-

men jag är torr hy spänd över knotor
fyrtiosex kilo vassa ben
dåliga levervärden
ingen aptit och ångesten surrar
i mitt huvud som en geting i en burk

och jag älskar hennes hals
och hennes bröst
som jag så gärna kupar händerna över
läpparna, som jag pressar mina mot så ofta
varför tillhör de mig
de borde tillhöra någon som henne
någon rakryggad, öppen,
skrattande, glänsande
någon med mjuk kropp och len hy

hennes milda ord räcker inte till
varför skulle hon vilja?
varför jag?
varför inte någon som henne?
en prinsessa ska tillhöra
någon som är mer än bara ben




Fri vers av Vinnie
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-04 02:48



Bookmark and Share


  Necromancer
Denna gillar jag.
Det vet du....


Jag älskar dig.
2010-06-20

  Noomi Henning
jätte fint skrivet :)
2009-06-05

  viunderregnmolnen
fiktion eller om
eh, bella?

i vilket fall som helst så var det väldigt bra.enkelt på något vis.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie