Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten..

Inom bär själen
ljusets eviga hopp..
om evighetens morgon
bortom stjärnevärldens
oändliga rymd..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-04 10:34



Bookmark and Share


  Feminaz
Gillas:)
2009-06-15

  En strimma av guld
Grattis till uppmärksammad text.
2009-06-06

  Mr Lindemann VIP
Jag bordar delar
av min kropp
när inre längtan
av min själs
flykt

inom kosmos
utom dig
2009-06-06

  Freeman
Åh, så mäktig din dikt är!!! Grattis till uppmärksamheten här på poeter, det är du mer än väl värd!!!
2009-06-06

    Annika J
Du uttrycker det så fint! Det hoppet bär när livet svider till.
2009-06-06

  walborg
Vi får tro på och lita på det ofattbara löftet - nåden och det eviga livet hos Gud. Tack för orden.
2009-06-04

  peter markurth
gillar mycket
2009-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Det hoppet låter oss inte komma på skam, säger Skriften.
Den som tror på Honom kommer inte på skam, heter det också.
2009-06-04

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Jo, så vill jag också se på det... Hälsar Fredrik
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP