Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer


fingrar flätar
stryker, smeker
över rygg av knottror ryser
stannar korsrygg
ilar varmt
söker så mot nacke ömt
lindar lock runt finger
känner över kind
tag om nacke
stryker axel
följer armen
söker händer
tumme mot tumme
smeker ömt
värmen trygg
närhet varm




Fri vers av glittertindra
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-05 00:05



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Enkel dikt i sitt upplägg som skänker goa känslor inom..man kan känna händernas färd.
Gillar de sparsmakade raderna som ändå förmedlar så mycket..
Bra!
2009-07-31

    pladask
så härligt skrivit, att få följa händernas rörelser. mycket passande språk också, bara kärnan kvar.
2009-06-07

    ej medlem längre
härligt!
2009-06-05

  peter markurth
håller med föregående talare
2009-06-05

  Nikolai Jungsin VIP
kärleksfullt och berörande
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra