Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skydd av bladen (limerick)

Sven Olov från Salemstaden
påtade i trädgår'n med spaden
fann sin älskade Vera
med grannen kopulera
i skydd av de grönskande bladen




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-09-25 11:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Rooooolig
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP