Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vatten..

Lyfter blicken av längtan
emot högre höjd..
till Skaparen av jord vind vatten
skaparen av allt levande...
för min själ
hungrar törstar efter Livets vatten
det som bara kan släcka min törst..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-05 10:39



Bookmark and Share


    Annika J
Du kan skriva fräscht om andliga ting.Tack!
2009-06-06

  walborg
Tack för att jag får dela Din längtan i denna bön. mvh MB
2009-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Eau de vie.
Mon Dieux est merveilleux.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP