Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

transfusion

hans ögon rymmer
så mycket mer
än vad jag vågar
och någonsin sett

men jag ser

dessa fragment
när han bestiger
sig själv
när han hänger
mellan hopp
om rening
och tröstande

drömmar

när han söker
att fly
hårdnande
verklighet
och jag smälter
samman
som en del
av hans

ett skiftande landskap

för jag ligger helt
orörlig där
vid hans källa
och han ser inte
om jag lever
eller är död

så han flackar

men han känner

och jag känner
något så tätt
inpå
men jag vet inte
om det är mitt
eller hans

och kanske är det
ett vilset möte
mellan väta
och törstande
mark

och jag undrar

vem
som tar slut

vem
som släpper

oss


men jag fortsätter
                          

                           att
                               

                                 blunda




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-05 22:40



Bookmark and Share


  Pah
oerhört fascinerande rader. jag är stressad nu. och när jag läste, så kändes det som om tiden stannade. en klyscha, jag vet, men så var det. jag sparar.
2009-06-06

  peter markurth
ett utomordentligt slut, bra flyt som helhet
2009-06-05

  Fredric
att blunda är bra... texten är bra... men våga se...
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo