Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träff i helfigur

du söndrar
hela vägen från
nacken
till mina knän

jag förfaller
dina ord
när knuffen
ifrån mig

träffar dig




Fri vers av Fredric
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-06-14 23:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ursnyggt och mycket träffande;=)
2009-06-15

  Sturesdotter
att ge igen; träff-ande.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric