Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten av krossat glas

det är dags
att ge upp
att fundera över 
varför
vi skall andas
varandras
lungor

tomrummen
fylls upp
till bredd
av lögner
där nätter
lämnats
bakom




Fri vers av Fredric
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-06-14 23:24



Bookmark and Share


  Sturesdotter
lögner förtär
bra målat
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric