Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar


Varför kvällsträd och
dagblomma
varför nattsvart
och morronglöd

varför dygnet idag
lever
imorron död.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 11:18



Bookmark and Share


  korpfjäder
frågorna vi ställer oss...
är det meningsfullt att leva om man ändå ska dö?
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real