Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=AG-YE8IiV5U Mitten & Deva premal är på väg till Stockholm i slutet på juni, ska bli ett nöje att ta del av deras musik inspiration.


Musiken helar mina känslor i natten


Min själ frigörs av viss musik


Jag får ro för mina inre känslor


Jag får plats att bejaka det fina


Jag kan lämna tyngre strukturer


Jag kan känna mig hemma


i de högre oktaverna


och veckla ut mina sinnen och vingar


mot kreativitetens tacksamma hamn.




Övriga genrer av Cosmic Johanna
Läst 355 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-07 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musikens kraft, eller konstens, rent generellt, kan inte överskattas, sorgligt många inser inte det..
2023-04-30

  Nils Teodor VIP
En vacker och sann dikt.
Musik är som balsam för själen.
2009-06-10

  Eaglemountains VIP
Musiken är så stor för oss, så viktig för oss - och behövs med jämna mellanrum, i lagom stora doser, för att endofinet ska strömma genom våra vener och göra oss lyckliga och lugna .....
2009-06-09

  * Ammi *
Underbar text!
utan musik kan vi inte leva, det är livets tillbehör
2009-06-08

  Lena Själsöga Keijser
musiken är så mycket mer "än" musik
de höga tonerna
väver skönhet
lyfter
ur

Tack att du lyfter fram det "ohörbara"

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2009-06-07

    leelee
Ja...känslor påverkar oss och når oss på ett särskilt sätt....Fint!
2009-06-07

  friheten
vacker
2009-06-07

  livsdans
Fint! Vilan i klangen...
2009-06-07

  sulimaa
Åhhh så underbara toner...tack så mycket för den lyssningen!!!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna