Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt och 6 andra dikter finns med i min debutroman NEKTRA, som annars är sci-fi/fantasy roman! I boken uttrycker sig utomjordingen Jopala genom dikter till den jordiska flickan Matilda som besöker planeten NEKTRA genom ett ödets nyck, för att


Kärleksfull vänskap



Jag vill erbjuda dig

min vänskap

vill dig väl

vara nära

dela

tankar

känslor

och kroppar

när du är

öppen för det.


Ej ge dig besvär

bara berika ditt liv

vara nära

när du söker

dig själv

vara intim

genom hjärta

och själ.


Jag kommer inte

med krav

vill vara som ett

kärlekens hav

där vi kan ösa

ur vår vänskap

och blomstra

genom den.

Varför jag vill

vara din vän

för att du

berört min själ

får mig att känna

så mycket

Du har väckt

min kontakt

med min längtan.

Låt oss utforska

det finaste

i vänskapens rum

låt oss utforska Kärlek


En lekfull kärlek

som ett barn ser det

en KÄR LEK

att utforska i livet.


Leva i nuet

där är vi fria.


I min vänskap

vill jag vara dig trogen

omtänksam

mötas genom hjärtat

behandla dig

så som jag själv

vill bli behandlad.


Ge dig

njutning och glädje

Det är det vackraste

man kan dela

med en vän


Tycker du

har förtjänat det

genom

ditt goda hjärta

som du öppnat

på glänt

Det jag ser är

underbart vackert.

vill vara din vän

så enkelt är det.








Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 738 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-24 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande sensuellt och vackert. Ett löfte med inbyggd trygghetsgaranti..
2023-07-16

    Arkfågeln
Fint, vännen. =)
2023-03-08

  Blått Norrsken VIP
Så vackert och fint
2023-02-07

  lodjuret/seglare VIP
En del skriver texter och andra läser dem. Men även den som läser kan nog skriva liksom en skrivande kan läsa. På det viset kan hela ängens blommor få besök av mängder med fjärilar. Troligt vis. Inte så illa, då för nu så länge sedan.
2017-05-02

    AA VIP
Vackra berörande rader...
2013-07-03

  Fem hjärtan VIP
Vackra rader till en kär vän!
2013-06-25

  walborg
förförande vackert
2013-06-24

  Lena Själsöga Keijser
så vackert är detta

urkällans mening
strålar i ordens energier

dessa hjärtvingar är

är
2013-06-24

    ej medlem längre
Förtrolande vackert! <3
2013-06-24

    ej medlem längre
Bland det vackraste jag läst
Som ett vänskapslöfte eller äktenskapslöfte

2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna