Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi går alla igenom ett skifte!"


Himlen skiftar


Byter kurs

seglar på

krumma hav

ser en horisont


som växer

växer

och växer


Färger som skiftar

Jag seglar rakt in

och vet inte om jag

kommer åter


Jag kan inte stanna

för jag behöver ny

mark under mina fötter



Ett äventyr

kanske piggar upp

min rastlösa själ


Färgerna målar mig på nytt

Jag seglar in

tar del av det nya.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 686 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-06-16 21:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alltid välkomna det nya, så ska det låta. Bra ordat/kram
2013-11-12

  Quasimodo
Ja, livet är ett äventyr och en expedition in i möjligheter och omöjligheter, fint beskrivet här och med en nästan flämtande känsla!
2013-06-22

  Jonas Hagén
bra tempo musikaliskt,
2013-06-22

  Elwania
hej kul att du är tillbaka
jag gillar din text

2013-06-17

    ej medlem längre
Vackert om behov av nytändning i livet..
2013-06-17

  Lena Själsöga Keijser
vackersegling
i

regnbågsljus

2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna