Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar


Åtskilda av krafter

som inte vill

att sann kärlek

ska få fäste



Att få skåda dagen

för då

skulle rädslorna

släppas ut

och allt

bli kaos




Men jag kan inte

låta bli

att ändå tro

på möjligheten



Att få skåda

ett varmt möte

i kärlek

SANN

i sitt fäste

och som

VÅGAR

stå emot

världens

orkaner.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 757 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-11-12 00:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert och ömt ini själens djup!
2014-05-28

  coffe
underbar

2014-02-08

  Rozsi.kovacs

hoppfullt fin text
2013-11-15

  Ljusletaren
Absolut att vi ska tro och medverka för detta fina/kram
2013-11-12

  Palett
Fin text !
2013-11-12

  Tarantaran
Som är sann
och vågar.. true love
tänker jag då,

William Shakespeare
sade om sann kärlek:
The course of true
love never did run
smooth.

Han kanske kände
till kaos och orkaner..
sådana skall hålla sig
borta från all kärlek!


2013-11-12

    ej medlem längre
Bravo!
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna