Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta rösten

En röst har många toner
många vibrationer att manifesteras igenom
nyanser som målar upp mening
röstlägen som höjs och sänks
rosslande tveksamheter
harklande otydligheter
Den tysta rösten är intressantast av dem alla
då den gömt sig bakom labyrinter
i den inre världens storhet och mångfald.
I vår värld finns dess portvakt
någon som står med ett stort plakat
med tusch skrivet Rädslan och hånande ser på.
Det gör oss introverta när omgivningen saknar empati.
Men orden är också vägen ut i en ny värld.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-03-11 12:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tack för läsning och olika tolkningar.
2023-03-12

  Sanna i badet VIP
Härligt att läsa dina ord igen!
Mycket känsla i dikten
2023-03-12

  Lasseman VIP
djup text.. som man känner av
väl skrivet som känns..
2023-03-11

  Skatflickan VIP
Den viktiga rösten~tycker om din text, din skrivna röst, vackert
2023-03-11

  Lustverket VIP
Himla fint formulerat, gillar "Den tysta rösten är intressantast av dem alla
då den gömt sig bakom labyrinter
i den inre världens storhet och mångfald" - en slags lovsång till det introverta!
2023-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Empati? Med vilka?
Offren eller förövarna?
Stoppa asocialdaltet!
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna