Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkan

Vem får oss att välja
Varför gör vi sådant vi inte vill
När blir det naturligt
Om gränsen suddats ut
Går det att sätta tillbaka gränserna
Bygga upp nya val
Nya murar och murbräckor
Elda upp och brännas
Jag valde inte men upplevde ändå
Med val blev det till upprepning
Oskyldigt men sant
Jag vill prova nya vägar
Ompröva mina val
Vem vill jag vara
Vem kan jag bli
Om inte något ska upprepas
Får sakta känna på pulsen inom mig
Andas in mitt nya jag.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-16 19:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Finns det något - eller Någon - större än jaget?
Ska jaget konstant stå i centrum hamnar vi i en besvärlig värld.

Nej men...titta! Vi är ju redan där!
2023-03-17

  Lasseman VIP
Gillar din text och vad den förmedlar
Ja man kan ju undra ibland var ens val kommer ifrån.. jag gör också sånt jag inte vill, men det är för att alla andra vill
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna