Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett gammal känsla... begravd.


det r ö r mig inte

att du tar dina jättekliv
och jag måste springa
bakom

det rör mig inte
att du ständigt stannar
och pratar
med alla du inte känner
trots att du inte måste

det rör mig inte
att du är sån

för jag är van att sopa igen
alla spår

och jag är van vid
att  vara en täckmantel
van vid
att fylla ditt ego

med mitt




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-07 01:51



Bookmark and Share


  peter markurth
jag är van att sopa igen alla spår



det är jag med..asg..
2009-06-10

  RogerIvan
Hahaha ojojoj:)
Vilken himla bra text om självinsikt och acceptans och självkänsla
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo