Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets längtan..

Livet bär på
förväntningar
drömmar...
hoppets längtan
som bor i innersta
söker ständigt något mer








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-07 12:32



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Så sant och drastiskt formulerat!
Verkar som denna texten när längtan
men ändock innerst inne finner vi ron
det är nog egot som alldrig blir nöjd
2009-06-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
i en växer här
så länge man är till
en längtan, som vill
mer och mer, det
är väl den, som
liv i oss ger...
Gott rätt skrivet!
2009-06-07

  En strimma av guld
Hoppet är en stark drivkraft och överger inte människan i första taget. Så bra skrivet.

Ett bokmärke blir detta.

*Applåder*
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP