Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek röd..

Kyssar av kärlek
tvinnar
samman själar..
förenar av glödens röda
dom vackraste band








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-07 23:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
så blir det här
när det gott bär
2009-06-08

  Lars Hedlin
VAckert....
2009-06-08

  Johan Bergstjärna VIP
Så vackert!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP