Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar och fukt

Indränkt i dammiga balkar sover det övergivna huset
Trasiga buteljer och rostig mugg
står ensam vid soldränkt köksgardin
Ingen kan tro att den en gång burits hem
serverat rykande kaffe




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 20:22



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
tycker om!
2009-06-09

  Mr Lindemann VIP
I silverfiskars närvaro lever kvalster i endräkt med varandra

det när fromma förhoppningar om att nära in en morgondag med dammråttorna. Ilband tittar även damråttorn förbi och så kryper musen fram ibland då.

Men annars när husets skrymslen delar av andra människors unkna andedoft längst med fotknölarna
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje