Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångar in försommartidens vackra som försvinner så fort........


Livets ögonblick..

På min färd på livets väg..
stannar jag till vid olika platser
fångar in livets ögonblick..
sommarens alla dofter svepa
över mitt inre
lyssna toner av fågelmusik
som balsam för min själ...
sjöarnas vackra vatten spegla olika glans
som i solnedgången dricker all dess färg..
grönskans blomning betäcka jordens grå
till vyer av oändligt vackra bilder..










mare








Fri vers av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-08 10:27



Bookmark and Share


  Maria T
En oändligt vacker
sommardikt till toner
av fågelmusik
2009-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Håller med Dig
fullt ut, allt är
så vackert här
så man tittar
och njuter
fullt ut som
om man inte
alls sett det förut
2009-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Njutningsbar läsning precis som själva upplevelsen i sig.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP