Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen söker..

Själens ständiga sökande
efter kärlek..
efter bekräftelse för sin egen skull
bli älskad för den man är..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-08 13:50



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt fylld av längtan
bekräftelse, kärlek
2009-06-09

    ej medlem längre
Det största är att bli villkorslöst älskad och bekräftad.
2009-06-08

  walborg
Ja - den tidigaste bekräftelsen har vi kanske ingen av oss fått tillräckligt av ... eller är det ett sökande efter föreningen med det gudomliga?
2009-06-08

  En strimma av guld
Så bra skrivet!!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP