Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ett begär..

Kärlek hungrar
törstar längtar
trängtar ständigt...
oändliga begär att
fylla inre själ..








mare

















mare




Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 11:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådana är vi danade.
2009-06-17

  Quasimodo
Den här fyller känslan stort !!!
2009-06-17

  En strimma av guld
Längtan efter kärlek är människans "lott".
Ett behov så starkt men inte alla förunnade. Det finns också en kärlek som kan göra männsikan blind, den till saker och annat praktiskt och som gör att vi glömmer att älska riktigt.
2009-06-17

  walborg
Ja det är vårt öde här på jorden.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP