Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli ett

Stigen slingrade sig som en orm längs vassruggen
som låg gömt under stumt kvällsdis
Ensamt och majestätiskt svävade det
över koltblå vatten
Tyst
magiskt
ensamt
Så övertygande att jag lyfte som ett spjut
kastade mig in i dimman




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 14:26



Bookmark and Share


    Lindizz
Vackert!
2009-06-09

  Maria Zena Viklund
trolskt vackert!
2009-06-09

  Mr Lindemann VIP
I eko vi gå
då vi den ande nå
vi två som blev ett
kan inse då att ett plusett är två
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje