Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glosögd




Jag gör det
nej jag gör det inte
jo jag gör det
neej inte !

....

hur ska jag orka låta bli att
ligga med denna vällustiga
karl ?

Ring, tala med mig någon.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real