Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan öppna mitt hjärta


Jag har sett solen gå ner vid horisonten
så många gånger att jag har tappat räkningen
Jag har sett den fulla månskivan lysa starkt
lika många gånger som jag sett skymningen
Jag har plockat jasminen i din trädgård
så många gånger att jag inte minns den första

Jag har legat på rygg på en klargrön gräsmatta,
plockat grässtrån med fingertopparna
och skrattat till dina alltför långsökta skämt
Jag har lyssnat till dig så ofta, gett dig all min tid,
att jag tvingats springa ikapp mina egna ögonblick
Jag har gett dig allt, men du glömde att ge något tillbaka

Jag kan öppna mitt hjärta för dig lika många gånger
som jag betraktat solen och månen
Jag kan öppna det tusen gånger för att få dig
att lyssna på mig och förstå mig
Jag kan öppna det, hur ont det än kan göra,
för att hjälpa dig att se igen

Jag kan göra det bara för dig fastän det smärtar mig,
även om jag aldrig brukar göra så
Jag är inte en sådan person som behöver det,
men jag tror att du råkar vara det
Så jag frågar dig; om jag öppnar mitt hjärta tusenfalt,
är du då beredd att öppna ditt?




Fri vers av Taurus
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-08 18:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fick tips att kika in på denna och oj vilken vacker poesi du bjuder på här.
Applåder
2009-06-16

  Glensan
Så fantastiskt vackert
högsta betyg
fan va bra
2009-06-16

  Sturesdotter
Så fin och berörande romantisk text....
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus