Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara andetag


Det kan göra så fruktansvärt ont
när man inte riktigt väntar sig det
När det faller över en hårt och
plötsligt och överraskar en

Det är då det smärtar som mest
för då är musklerna inte spända,
stegen inte snabba eller beslutsamma
och tankarna är inte beredda

Jag tror att när det gör som allra ondast
är det svårast att bara glömma
Jag tror att det bara är att
fortsätta att försöka andas


Det är bara andetag.




Fri vers av Taurus
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus