Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma hos (limerick)

jag träffade Lo ifrån Oslo
jag var till och med hemma hos Lo
vi möttes i sängen
du fattar poängen
jag sa "vill du smaka min mousse Lo"




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 566 gånger
Publicerad 2005-09-25 22:47



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Oj. Sämstbäst. ;-)
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP