Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt random slutkläm.


Kvaddat sinne

Ibland får
jag den där
känslan av
att man
aldrig riktigt
slipper ifrån
någonting
man har varit
med om

Det finns
alltid där
och påverkar
en innerst inne
utan att man
märker det

Det är synd
att man inte
kan leva i
nuet och se
framemot framtiden
för någon del
av en har fastnat
i det förflutna

Man har ett
kvaddat sinne
med vaniljglass i
men man får inte
slicka för då
dör ens själ




Fri vers av Losnall
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall