Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra liv

Ska jag vänta på dig?

om fem år är vi lika gamla

om 50 år kan du vara äldst


Frågan är

om du vill

om du kan

stå emot

ditt liv

för vårt






Fri vers av Hanna Wallén
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-09 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén