Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del 1


Jag och mr Young

Åh jag vet inte vad jag ska göra med dig
Du är liksom så liten och späd, fast samtidigt manlig
Liten och späd är nog fel förresten, ung och känslosam är bättre

Har ätit middag med dina föräldrar två dagar i rad nu, omtumlande
Dom är skilda, fast lever ihop ändå, fast i var sin lägenhet
Att jag jobbat med din mamma känns ju också lite konstigt

Fast du verkar ta allt med stort lugn och som den mest naturliga sak
Jag kanske är mest stressad över att dina byxor är så stora?
Konstigt, du är liksom vuxen fast ändå inte








Övriga genrer av jempa
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-09-26 01:47



Bookmark and Share


  tonsoku
det känns så väldigt stort... nästan som en legend, mr young kommer leva kvar i läsaren!
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa