Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina män


Den gamla är här
Den nya är hemma
Den nygamla är här

Illusionen av den gamla och den nygamla
Jag slits mellan det gamla och det nya

Allt sägs med samma ord fast i ny form
Den gamla vet alltid bäst
Den nygamla vet ingenting och den nya är glatt ovetande

Inget är sig likt, men ändå
Skulle den gamla be, så skulle jag ...




Fri vers av jempa
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-01-14 04:58



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
3 men
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa