Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När insåg du det?

Jag är med dig nästan varje dag.
Det är lite konstigt.
Försöker att känna om det känns nått.
När jag tittar länge på dig.
Det borde finnas där, allt passar ju in.
Du är allt jag vill att någon ska vara.




Fri vers av jempa
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-10-26 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa