Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åka till Thailand Young?!


Du tycker vi ska åka till Thailand. Jag vet inte om jag törs, inte för att jag är rädd för att flyga eller så.


Var på fest med dina kompisar i helgen, det dracks, en hel del. Du såg till att jag hade det bra, fixade och såg till att glaset var fullt.


Din mamma hade frågat \"hur du lyckats få tag på mig?\". Tror inte hon vet mycket egentligen.


Sa att jag ville sova ensam i natt, du sa väl inte så mycket om det. Ibland tror jag att du blir lite less fast du inte säger nått.



Ja, vem vet, det kanske blir en sväng till Thailand ändå.







Övriga genrer av jempa
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-11-08 23:20



Bookmark and Share


  tonsoku
äntligen är young tillbaka! den mytomspunne... ;)

gillar "appropå"-känslan i texten, känns verkligen som en fortsättning och som en fortsättning kommer... ser fram emot nästa!
2005-11-09

  Smultris
Hans mamma frågar... jag undrar oxå.....;)

Åk på semester nu.. skynda skynda...*Ler*
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa