Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en liten vårdikt, jag vet inte...


När pulsen höjs



I en natt fylld av trängsel följdes vi åt som vajande träd i en storm
Mitt i ett stillsamt krig som förenade två kontinenter

Tankar gick som bilarna på en bilbana, som när som helst kör ur
Med trummans rytm i blodet styr vi varandra åt samma håll

Vi bryter på franska och svenska, en skön blandning
I mörkret och skenet av gatljus blandas svetten på våra ryggar

Våren slår ut i samma stund som vi, i en öm längtan
I värmen saknas ingenting utom vi som redan är långt borta




Fri vers av jempa
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-05-02 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa