Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på jobbet ...

Jag är tydligen i livets högsommar
Sittande på en kontorsstol med värkande handleder

Knarrande fotsteg från nattchefen
Och jag väntar tyst och snällt

Ibland är jag inte tillräckligt lång
För att räcka till fuskar jag och står på tå

Ett tyst sorl och ett evigt tryckade
Om två timmar får jag gå hem till värmen




Fri vers av jempa
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-02-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa