Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslutningens tid..

Ny tid väntar..
för alla som avslutar skolan
skönt för många
och en lättnad att få lägga bort
ryggsäckens`` bagage``
många som är utstötta
känner sig ensam i skolans värld
mobbningens tystnad..
även den synliga som gör sår i själar
olika små olika stora för olika människor
är avslutningen en befrielse i sommartid..










mare
















Fri vers av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-10 10:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en avslutning med framtids förhoppningar , ny tids väntan väl skrivet
2009-06-10

  Larz Gustafsson VIP
En milstolpemarkering.
För många innebär det ju det definitiva klivet ut i vuxenvärlden.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP