Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfällig titel på ett experiment. Har aldrig gillat det här sättet att skriva, men det kom till mig ändå...


Första dagen på semestern

Det sägs att morfar fick en fin död

omgiven av sina barn och sin fru

Det sägs att han fick en fin död
men det är lögn
för även om vi lever tillsammans
eller i alla fall i flock
dör vi ensamma

/

när vi föds är vi ensamma
och när vi dör är vi ensamma

/

och Kent skriker sig hesa
de dånar mot mina trumhinnor
ekar
i mina öron döva
för miserabla budskap de redan hört

/

Och jag kan skrika för alltid
för den här bröstkorgen blir aldrig tom

Men det spelar ingen roll hur mycket jag skriker
när du inte ens svarar på en julhälsning

/

Det är alltid när det är långt hem
som det regnar som mest

och allt som har spelat någon roll
tål inte den här världens vatten

/

Och vi var alla en gång små
det är sant
men växer vi någon gång upp?

Jag vet inte
men du hittar mig i baren så länge
i baren med de som förstått något
med de som inte längre vill vara med
och de som aldrig fick

Du hittar oss i baren
Oss
vi som aldrig förstod spelets regler




Fri vers av LePenseur
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-10 18:25



Bookmark and Share


    Ling
Wow, jag gillar verkligen resultatet på experimentet! Bra fångat.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur