Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens inre..

Själens rum
det djupa hemliga
bottenlösa brunn..
når bara den evige
Han som kallas Kärlek








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-11 23:10



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket vacker poesi
om den Stora Kärleken
2009-06-13

    sunnanvind
Vackert och så talande!
2009-06-13

  beam72
kärlek
2009-06-13

  Lars Hedlin
VAckert....
2009-06-12

  walborg
Jesus Kristus har många namn, men Kärlek är han främsta.
2009-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Han vars namn är Jesus.
2009-06-11

  friheten
Stämmer bra, skulle vanliga människor nåde dit, skulle vi bli övergivna många gånger, men det han överger inte någon
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP