Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nihilus

Ljumma vind
ser du nu såret
i kraften?

Frusna hav
hör du nu skriket
som klingar




Fri vers av Annie_Dog
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 02:58



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Annie, denna är KANON :D
2010-05-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Annie_Dog!

Din dikt väcker tankar, och jag försöker lyssna till skriket. Bra, tycker Fredrik
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog