Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lång näsa ... jo käften är så bred




Att skriva poesi något
mellan skratt och gråt
vara positiv samtidigt
som man lider

det är som att blanda
ricinolja med något
som är stoppande

som att hålla sig på bena
när man båda brutit har

hur var det nu
med dikt och prosa
ska det vara smågodis
eller ren choklad
ska vi skratta eller
gråta

drama urartar i komedi
komedi slutar i ren tragedi


Nåväl, inget att längre
gå och fundera på
det går åt helvete ändå
så när andra gråter skrattar
vi
när andra skrattar
avundsjukt förbannar vi

det är äkta skär genuin poesi !!





Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-12 15:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken fångar intresset, reflektioner om poetens vara och kunna väl förmedlade; just så, mellan skratt och gråt, välfunnet, ja...
2009-06-16

  korpfjäder
och hur man än vänder sig är ändan bak och poeten måste arbeta hårt för att hitta sitt levebröd....
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real